окулус | блоги | марина любинецкая | ба-цзы | китайська астрологія ба-цзи. гороскоп...

Китайська астрологія Ба-Цзи. Гороскоп новорічної ночі 2024.

Почитала у Ірини Звягіної гороскоп новорічної ночі і захотілось подивитись Ба-Цзи цієї дати. Все ж таки це одна із точок відліку року.

Подивилась, а таааам... 😳 Структура Ба-Цзи дня - одна із спеціальних, тобто нестандартна. Якщо дати загальну інтерпретацію, то уявіть стовбур зрубаного великого дерева, яке пливе по річці або морю. У нього немає коріння, немає крони, яка тягнеться до сонця, воно просто пливе - без напрямку і цілі. В кращому випадку напрямок і ціль, не питаючи, задає течія та якась непрошена зовнішня сила.

Це день (і рік!), який починається із дуже надмірного зловживання спиртних напоїв. Надмірного навіть як для свята. Багато випивки, багато нестандартного сексу. Великий ризик того, що святкування закінчиться гучними сварками та бійками. Або інсультами та інфарктами. А все те через страхи і нерозуміння, на що можна розраховувати та чекати далі.

В цю ніч можливі неочікувані швидкі події або зміна планів. А ще - в голові багато ідей, в думках - бажання щось витворити або просто гнівливі думки, а в діях, якщо ніхто не провокує - спокій та розміреність. В "Небі" - блискавки, а на "Землі" - спокійне море.

Звертаємо увагу на все, що відбувається на воді - річках та морі.

Марина Любінецька ©


Оставить отзыв

Всего отзывов: 2 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом