окулус | блоги | марина любинецкая | фэн-шуй | фен-шуй приміщень у рік чорного...

Фен-Шуй приміщень у рік Чорного Кролика 2023

Кожного року змінюються енергії, що впливають на життя людей і всіх істот, живих та неживих. Навіть каміння або бетонні стовпи в різні періоди "відчувають" себе неоднаково. А про людей нема чого й говорити.

За китайським сонячним календарем рік Чорного Кролика починається 4 лютого 2023.

Змінюється Фен-Шуй кожного будинку, квартири тощо. Відбувається перерозподіл енергій приміщень. Для тих, хто цікавиться як це буде впливати на життя, надаю невеликий огляд Зірок ФШ року. Одразу прошу вибачення за вкрай недосконалу українську мову, я людина російськомовна, вчусь спілкуватись та писати українською.

Загальна карта ФШ - 2023

Центр

Центр

Розуміти, що собою представляє енергія головної Зірки ФШ року, цікаво як важлива інформація до загального прогнозу. І це стосується кожного з нас. Князь року - Чорний Кролик. Зірка року - 4. Уявіть: на царський трон з величезною владою прийшла молода та вітрена людина, якій все цікаво, причому хочеться самому спробувати і важко відмовитись від особистих бажань. А можливості - необмежені. Місце зобов"язує бути поважним, розсудливим, показувати силу та рішучість. Але це проти природи самої 4-ки. Зірка ФШ 4 - легкість, творчість, натхнення. Та любов! Не морочитися, не пропускати все через голову, розум, а робити вибір серцем. По цій енергії немає іншого вибору, як не через серце та любов.

Головна енергія 2023 року не любить погрожувати, брязкати зброєю та грати мускулами. Вона любить домовлятися. На своїх умовах. З противниками вести переговори по-східному - м"яко та з посмішкою, з кавою та "смачняшками". Здається, що такого "переговорника" можна обманути та обвести навколо пальця. Але це оманливе враження. Згадайте "Казку про золотого півника" - пряма ілюстрація. В 2023 році програє сторона, яка або проявляє грубу силу або "перебрала" з тим, що пішла на прив"язі різноманітних спокус. Причому не треба боятися спокус - їх не уникнути, головне приймати все з любов"ю, а не з "розумною" хитрістю. Такий рік, що всім буде потрібно постійно робити важливий вибір і, часто, головним чинником виступатиме моральна сторона питання.

Зірка ФШ у центрі приміщення впливає на прояв Зірок всіх напрямів.

Північний Захід

Північний Захід

Дуже важливий сектор будь-якого приміщення, тому що пов"заний зі старшим мущиною, чоловіком у шлюбі, керівником, людиною при владі. В цьому році тут "гостює" 5-ка Жовта. Вважається, що ця енергія несе багато проблем та страждань, вона і назву має відповідну - "Зірка Тотального Краху". Але саме на північному заході 5-ка найменьш шкідлива. А, якщо взяти до уваги природу головної Зірки ФШ року (4-ка), то і взагалі можна використати силу 5-ки на свою користь.

Перевірте, щоб на пінічному заході не було занадто багато предметів червоного кольору, не рекомендується впродовж року багато і часто палити тут свічки, відкритий вогонь не вітається. Кімнатні фонтанчики також не бажані. Придивіться, чи не має тут картин тощо з агресивною, войовничою тематикою. От пишу і згадала, що в мене самої в цьому секторі є подібні прикраси інтер"єру. Ми звикаємо і вже не помічаємо деталей, але все впливає, несе свою енергетику.

Не рекомендується робити ремонт, надмірно шуміти, переставляти важкі меблі.

Додайте в інтер"єр аксесуари, прикраси золотистого, сріблястого або білого кольору. Краще за все не соромитися, хто любить мінімалізм та скромність, а саме золотий колір використовувати. 5-ка Жовта - Зірка Імператорів і таке любить, тому що золото - символ влади, сили та могутності. 5-ка любить, щоб до неї ставилися з повагою. Згадайте момент з відомої кінострічки "Хрещений батько": "Ти звернувся до мене за допомогою, але зробив це без поваги". Зірка ФШ 5-ка Жовта, крім іншого, покровитель мафіозі. Там де 5-ка повинно все сяяти і, можливо, комусь цікаво знати - в приміщенні "повага" провляється, в першу чергу в тому, що стіни - чисті і до них не торкаються руками.

Якщо в 2023 потривожити 5-ку Жовту, то, в теорії, можна підхопити проблеми накшталт втрати авторитету, позбутися роботи або отримати пониження на посаді, суттєві фінансові проблеми. У чоловіків - різноманітні захворювання, від імпотенції до онкології.

Придивіться до ілюстрації, що пропонується для цієї частини річного опису ФШ Зірок. На чудовому скакуні їде небідна, здорова та сильна людина. Кінь вже ступив у напрямку "вниз", але від віршника все ще залежить як він піде далі - вниз або вздовж хребта...

Захід

Захід

Ситуаці на заході цього року несприятлива. Якщо цей сектор помешкання активний, то можуть виникати небажані конфлікти, суди, просто бійки (а потім - суди і приговори). Крім того, можливі фінансові втрати із-за дій шахраїв чи ворів. Ще із неприємного - пильна увага та прискіпливість конролюючих органів - податкові і т.п.. По здоров"ю - проблеми зі шкірою (важка алергія тощо), легеневі захворювання, депресії.

Але все, що вказано вище - не вирок. Зійшлись дві єнергії Металу, виникає "Бійка на схрещених мечах". Але Метал - не тільки агресія. Метал, в першу чергу, це здатність думати та міркувати. Мис-ли-ти - це про Метал. Виражати свою думку "горлом" - це також про Метал. Тому бійки та ворожнеча спалахують тоді, коли не можуть або не бажають домовитися. А алергія чи легеневі захворювання виникають тоді (крім іншого), коли людина пригнічує в собі бажання висловитися, проговорити свою проблему чи претензію. Рекомендую згадати ці слова, якщо все ж таки виникне проблема. Із досвіду - зупинитися буде важко, руйнування та втрати можуть бути катастрофічними. А навіщо це нам треба?

Традиційні рекомендації: перевірте, щоб не було яскравих червоних кольорів на заході помешкання чи офісу, не паліть тут свічки та не жарте шашлики надворі в цьому напрямку (шуткую!). Чудово, якщо додасте темно синій колір в інтер"єр сектору. Дуже добре - живий зелений бамбук в скляній вазі з чистою водою. Якщо на заході розташовані вхідні двері - добрі замки та надійна сигналізація не завадять.

Північний Схід

Північний Схід

Енергії на північному сході дуже сприятливі для отримання прибутку, розвитку бізнесу, добрих відносин з іншими людьми. Фінансовий успіх може бути як результат наполегливої праці але це може бути і раптовий великий грошовий успіх. Проблема тільки в тому, що на отриманий прибуток звідкість з"виться багато "ртів". Начебто все добре зроблено та зароблено, тішать прибутки, але по факту - де гроші? Гроші розійшлися на родичів та численних нужденних. Не виключені втрати із-за шахраїв та ворів, будьте пильними.

Можна розраховувати на приємні романтичні відносини. Але це не відносини, де "з милим і рай в шалаше". Тут кожен бачить свою вигоду, часто матеріальну але не обов"зково.

Не завадить активізувати сектор виробами накшталт друз із каменів та мінералів, хрусталем, який переливається на сонці чи при штучному освітленні. Чим більше простору, тим краще. Про чистоту та освітленні годі і нагадувати.

Додам: якщо у вас активний південний схід, наприклад тут розташовані вхідні двері, то є вирогідність потрапити у ситуцію, коли люди, що знаходяться поруч, своїми солодкими речами вводять в оману. Вам можуть співати діфірамби, лестити. Нехай говорять, не завадить. Але будьте напоготові, будьте пильними.

Південь

Південь

Чудовий, прекрасний південь у 2023 році! Це справжній успіх і, що найголовніше, без будь-яких очікувань! Якщо південний сектор у приміщенні активний, ви можете досягти своєї мети, блискуче виконавши найважче завдання. Якщо в минулі роки ви багато працювали, щоб отримати результат, то прийшов час радіти успіхам. Кого цікавить кар"єра - отримаєте бажане.

Ви можете розраховувати на щасливі події в особистому житті - романтичні знайомства, весілля, народження дитини. Якщо у вас все це вже давно є, то можете очікувати на такі події у близьких людей. Найменьше - це багато запрошень на святкування друзів, далеких родичів.

Зверніть увагу на здоров"я органів травлення, серця та сосудів і крові. Пам"ятаєте вираз "Раз в сутки должен быть суп в желудке"? Вибачте за російську, але другі страви дійсно будуть корисними. Теплі нейтральні напої, компоти з ягід та фруктів, узвари - не ігноруйте. Найкраще - чиста вода кімнатної температури. Не дивуйтесь, що я пишу тут про це. Але активний південь може підняти питання здоров"я в зв"язку з нестачою рідин у тілі. Потім це важко виправити, тож не потрібно створювати собі лишні проблеми.

Активізуйте південь прикрасами та аксесуарами, що для вас особисто символізують бажаний результат - любов та романтику, кар"єру, гроші, успіх та славу, красу та молодість, здоров"я.

Південь ніколи не завадить прикрасити предметами мистецтва, квітами.

Північ

Північ

На півночі в 2023 році складається моя улюблена комбінація Зірок. Є декі застереження, про що скажу нижче, але таке поєднання енергій відкриває багато можливостей - підвищення соціального статусу, просування у кар"єрі, грошовий прибуток, цікаві та корисні знайомства, різноманітні радісні події в житті. Також можна розраховувати на початок любові та доброго знайомства, результатом якого стане поява чогось нового в самому приємному значенні. Це може бути нова справа, новий напрямок у роботі чи особистому житті, народження дитини.

Слід зауважити, що в данному випадку результат особливо залежить від того, наскільки людина духовно-душевно розвинута. Задіяні специфічні енергії, які не можна розглядати виключно з матеріалістичної точки зору.

Наприклад, зовсім бездуховна людина з активним сектором на півночі (вхідні двері тощо) може зустріти людину з романтичними намірами, закохатися. Але побічний ефект - венерічні захворювання, викидні у вагітних і т.п. Можливі і психічні розлади, найменьше - кардиологічні проблеми.

Приміщення на півночі обов"зково повинно бути дуже чистим, провітрюваним і, бажано, світлим. Рекомендується додати в інтер"єр прикраси червоного кольору - будь-якого, від рожевого до бардового.

Південний Захід

Південний Захід

Здавалося б - на південний захід прилетіла чудова Зірка - Одиниця. Зірка мудрості, відкритих доріг і ще багато чого прекрасного. Але вона прийшла у гості до 2-ки і там їй не раді. Гостинного прийому не буде. Земля Двійки буде пригнічувати мудрість та ідеї Води Одиниці. Сумно, що енергії сектору, які, в першу чергу, впливають на жінку та жіночність в цьому році будуть проявляти себе нерозумно та руйнівно.

Бажання жінки домінувати над чоловіком, контролювати його, ставитися прискіпливо та принижуючи його гідність, може привести до розриву відносин. Якщо чоловік слабкий і не в стані сам навести лад у стосунках з жінкою, можливе різке ослаблення здоров"я та удачі обох.

В іншому випадку чоловік знайде втіху у інших паралельних стосунках з більш гармонійною жінкою. І тут не зовсім ясно, що краще.

Цей рік покаже жінкам їх слабкі місця. Було б дуже корисно спробувати "пропрацювати" свої жіночі якості. Можливо, звернутись за допомогою до психологів та інших спеціаластів, які професійно допоможуть розібратися в собі. Дуже корисна справа в будь-який час. Тим паче, що Одиниця - одна із Зірок психологів, саме час використати її вплив у мирних цілях, а не на протистоянні.

Киньте оком на приміщення в південно-західній частині свого будинку. В 2023 році тут будуть доречними металеві аксесуари або прикраси інтер"єру золотистого, сріблястого чи білого кольору. Особливо круглої чи овальної форми.

Остання третина сектору - ША пограбування. Небажано турбувати місце гучними роботами, ремонтом тощо.

Схід

Схід

На сході гостює Зірка ФШ 2-ка Чорна. Зірка Хвороб. Ще один сектор, де "зійшлися" енергії, які протистоять одна одній. Люди з нестійкою психікою будуть сваритися. Особливо це стосується відносин матері та сина. Але і сімейні відносини між чоловіком та жінкою можуть пройти перевірку на взаєморозуміння та любов. І на вірність. Може бути боляче душі.

Слабке здоров"я шлунково-кишкового тракту. Причому скарги можуть бути на роботу шлунку та підшлункової залози, а насправді корінь проблеми - в нездоров"ї печінки та жовчного міхура.

Я вже майже двадцять років даю професійні консультації з Фен-Шуй будинків, маю велий досвід, і скажу, що на рівні Фен-Шуй ослабити таку комбінацію Зірок дуже важко. Нейтралізувати вплив можливо при свідомому бажанні людей прощати, уникати сварок та працювати над собою, щоб стати ДОБРОЮ людиною. Це перевірка на доброту та ласку до близьких людей. Практики Прощення - у поміч, дуже рекомендую. І справжня увага до здоров"я печінки та жовчного міхура.

З хороших новин про цей сектор у 2023 році - можна отримати дуже великі гроші. В залежності від того, чим саме ви займаєтесь, це збільшення заробітної плати, великий прибуток у бізнесменів або отримання спадщини, подарунків тощо.

На сході, прямо по центру - місце "розташування" Князя року Кролика. Не рекомендується сверлити стіни, проводити гучні ремонтні роботи. Князь року бажає поваги до себе.

Південний Схід

Південний Схід

В загальній таблиці ФШ Зірок на 2023 рік в цьому секторі я написала "Перевірка на гроші". Насправді, так прямо комбінація річних енергій на це не вказує. Але до цього можуть привести всі перепетії, що викликані впливом Зірок.

Ще один сектор приміщень дому, активація енергій якого сприяє появі дисгармонії у відносинах. Але тут не прямі зіткнення та конфлікти, а обмани та маніпуляції. І знову - між жінками та чоловіками. І знову, як не прикро, ініціатором може виступати саме жінка.

На рівні Фен-Шуй несприятливу ситуацію можна нейтралізувати, додавши в інтер"єр аксесуари червоного кольору. Але треба знати, що дуже багато червоного (як і синього) в приміщеннх житлового будинку не рекомендується, тому що може привести до різного роду ментальних розладів. Також ця комбінація Зірок "боїться" світла. Бажано, щоб приміщення було добре освітлене, без темних кутків.

Більше про Фен-Шуй приміщень - 2023 можна дізнатися на моєму платному річному курсі "Здоров"я та щастя у рік Чорного кролика 2023". Ще не пізно доєднатися до групи учасників, основні вебінари відбудуться у січні 2023 року.

(С) Марина Любінецька

Консультант Фен-Шуй, Ба-Цзи, ТКМ


Оставить отзыв

Всего отзывов: 4 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом