окулус | блоги | ирина звягина | астросовет дня | кращий день вересня

Кращий день вересня

«У будь-якому хаосі є космос, і у безладді - таємний порядок "

― Карл Густав Юнг

13.09.24 один з кращих днів вересня. Зростаючий трин Місяця з Сонцем у земних знаках Козерогу і Діви. Далекоглядність Козерогу поєднується з деталізованими покращеннями Діви. Це два знаки реалізації, тому досягнення даються легко.

Якщо прямо зараз важко зробити щось значуще – зробіть перший крок у новій справі, закладіть наріжний камінь. Просто зробіть це – і далі все розвернеться легше, ніж у будь який інший день.

Натальна карті і резонанси теж важливі, але це як сіяти зерна у вологу землю, а не в посуху. Ці аспекти актуальні для всіх, і хтось просто відчує полегшення, а в когось вийдуть з рук чудові речі.

Ми маємо ще декілька важливих аспектів – секстиль Меркурія з Марсом, який вже розходиться, але ще в тісному орбісі. Венера у зростаючому трині з Юпітером – аспект «журавля у небі», т-квадрат Марса з місячними вузлами. З цими енергіями треба працювати, не чекаючи, бо вони кубляться протиріччями. Не обов’язково ці енергії (чи архетипи) дають можливість щось отримати чи зробити, але - виправити, зробити крок на упередження.

*

І пару слів про контрнаступ росіян у курській області. Бо він почався на зростаючому квадраті Сонця з Юпітером, що актуальний ще й зараз. Але наразі він вже розходиться, тому втрачає силу, якщо про карту цього дня.

Юпітер транзитний зараз на підході до Сонця гороскопу росії (екзакт 29 вересня). Це дуже важливий момент, про який я писала у прогнозі на вересень. Експансійні плани, наступ, активність – цього від російської армії і треба було чекати. Але на точному поєднанні з Сонцем рос. Юпітер зупиняється і починає ретро-фазу. І сам наступ почався на квадраті Сонця з Юпітером, а це – помилки, перебільшений намір виправити ситуацію, самовпевненість, «пустий бак». Але поки що (на транзиті Юпітера по Сонцю рос.) - рука, що має намір щось ухопити. До першої декади жовтня.

Тут я не маю намір оцінити потенціал військовий, людський чи матеріальний ворога. Лише – астрологічні фактори. Які вже будуть підключатися сили, впливи, погодні умови і багато чого ще – ми побачимо. Але петля Юпітера на Сонці рос. це ознака відкату, зміни планів і до якоїсь міри – невезіння. Але до того ще майже місяць.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом