окулус | блоги | ирина звягина | лунная астрология | новий місяць 6.07.2024

Новий Місяць 6.07.2024

Липневий молодик відбудеться в знаку Рака 6.07.24 в 1-57 на Київ. Цей Новий Місяць має уранічний характер, тенденції місяця непередбачувані, вибухонебезпечні в прямому і переносному сенсі. Уран і Марс на асц карти молодика. Це, поза сумнівом, жара, пожаронебезпечність, підвищена вірогідність катастроф. Активність на небі, всього, що літає, і особливо, несе заряди смерті, дуже висока. Це ключовий місяць для теми авіації в 2024 році. Що буде передане в Україну, в якій кількості, з якою комплектацією, а також плани постачань надалі - це важливо не лише в актуальному періоді, але і в перспективі двох років. Марс з Ураном йдуть на зближення, і тема військової авіації це один з можливих впливів Урану, але може бути багато чого несподіваного. Уран ніколи не обмежується нашими очікуваннями.

По гороскопу України це трин Урану карти нового місяця до Марсу гороскопу України. Може прийти шось новітнє, літаки, зброя. Погано, якщо не прийде, бо тоді у Урана на нас інші плани, і напруження переметнеться на інші сфери, збуджуючи процеси у супільстві і армії. Нам здається, що то Уран нам ставить задачі, але ні, то ми самі собі, а він лише відкриває шлюзи, канали і прискорює розвиток подій.

Уран з Марсом (а під Ураном в карті України знаходиться Місяць, тож і народ у нас теж уранічний, нестримний, а цілі і симпатії, особливо до влади, - мінливі) в цьому місяці можуть означати і багато гострих процесів всередині держави, пов"язаних з армією і протиріччями у зв"язку з різновекторними тенденціями і очікуваннями. Тема переговорів, а по суті тема капітуляції, здачі територій, активно тестується владою і пригодованими топовими блогерами , що не може не викликати демотивацию в армії і суспільстві. Розворот Сатурна і Нептуна в ретро-фази поблизу молодика це повернення невдалих проектів кремля, приміром, до пунктів стамбульського саміту березня 2022-го. Інтернет- простір, а це теж сфера Урану, в цьому місячному місяці і іскритиме, і коротитиме. Меркурій увійшов на знак Льва, і боротьба думок буде виключно яскравою, демонстративною і безкомпромісною.

І все ж, по впливу Марса і Урану на першому місці тема армії і все, що з нею пов"язане. Останні карти, які я аналізувала, давали очевидну перевагу російській армії вже кілька місяців, і ця карта молодика - теж. Поки ворог наступає.

Уран у трині до Марсу укр. може означати і надію, і вирок.

Піднімати зараз тему переговорів, зупинки військових дій (що роблять і деякі українські астрологи і тарологи) - це в тему вироку. По динаміці карти України є тільки два варіанти на найближчі роки - війна або капітуляція. Ніяких переговорів в цій динаміці не позначено, і ніякого компромісного варіанту немає. Справа не в тому, що путину компроміс не потрібний, його просто немає в динаміці гороскопу України. Повна трансформація повинна мати місце так чи інакше, шляхом зупинки війни Україною з позиції набутої сили, або через зникнення держави України в тому вигляді, якою вона була, тобто знищення (Плутон по Сатурну України, Уран в секторі Надіру, земель, територій)

До речі, цей молодик стартує якраз перед включенням соляру Валерія Залужного, який начебто(?) таки виїхав до Лондону виконувати дипломатичні функції. Молодик у солярі часто означає повну зміну цілей, і за життя буває лише кілька разів.

*

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом