окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | повернення меркурія в гороскопі...

Повернення Меркурія в гороскопі росії

Чи «закладена» війна в гороскопі росії на 2024-25 рік? Бо багато хто чекає переговорів, як можливості припинення війни.

Слідкуємо за всіма поверненнями швидких планет в гороскопі росії. Про повернення Марсу в мене вже була публікація. І ця революція Марсу співпала в часі з революцією Венери –

https://www.oculus.com.ua/blog.php?id=16750

«- актуальный тельцовский стеллиум находится на натальном Юпитере путина, и это та самая избыточность, и вместе с Ураном - безудержные аппетиты.»

3 червня відбулося повернення Меркурія. В цій карті є декілька деталей, які вказують на ті ж самі агресивні експансійні наміри, що і в карті революції Марса.

Меркурий у поєднанні з Юпітером і трині з Плутоном. - Везіння і досить легке досягнення цілей. Але чого саме і яких цілей? «На словах» чи в реалії? Чи все ж таки переговори відбудуться?

Бо Меркурій в цій карті знаходиться з Юпітером і Ураном у 7-му домі.

7 дім це сектор війни і миру.

Плутон, що в трині до Меркурию і Юпітеру, вказує на зміни, які підуть на користь росії (на жаль).

Але в цій карті, як і в карті повернення Марсу, сам Марс знаходиться в шахті. Він не резонує зі стратегією, якщо така у російської верхівки є, а не пишеться по ходу. Несамовитість Марсу в Овні, нетерпіння, зухвалість, відчайдушність і ігнорування смерті не мають в цій карті обґрунтування и мотивації. Хм… чи потрібна вона їм? Комусь завжди потрібна, а в когось з початку закладено підсвідоме прагнення смерті…

*

Венера у поєднанні з Сонцем у тих же Близнюках, - у квадраті з Сатурном. Все важче кремлівському карлі грати роль лідера нації. В ракурсі психології це цікавезний аспект – квадрат Сонця з Сатурном. Аспект богоборства і комплекса уявної недосконалості в порівнянні з ідеалом-батьком. Відчуття пригніченості, коли приходить усвідомлення, що на його силу є більша сила.

Але чи встигне «більша сила» поєднати всі свої ланцюги впливу? Бо питання ширше, ніж протидія росії, бо активізувалася вся вісь Зла.

*

Картою революції Меркурія керує Плутон, що з ним в трині. Я не скажу, що ця карта ламає плани кремля. Але ми маємо розглядати її не від своїх очікувань і намірів, а від їхнього «что такое хорошо, и что такое плохо». В плані переговорів (не обов’язково тільки з Україною, можливо, вони там будуть по своїй вісі Зла перемовлятись, чи з Трампом, якщо виграє вибори) - тут багато чого грає їм на руку. Якихось цілей вони таки досягнуть.

Але квадрат Місяця з Плутоном і Сонця з Сатурном вказують на те, що головна мета не буде досягнута. Воно завжди так – саме світила задають карті суть і мету. А Меркурій – це про «поговорить».

*

Додам, що цей допис – штрих до динаміки гороскопу росії по карті повернення Меркурію. Шлях складається з різних сюжетів, з різних шляхів і акцентів планет. Кожна з них щось нам доносить. Поки що очевидно, що подолати Україну військовим шляхом росіє не вдасться. І всі сили будуть кинуті на інформаційний фронт – схилити світ, щоб він полишив Україну наодинці. – Не вдасться. Бо саме в карті Меркурію є квадрат Сонця з Сатурном. – «Мисия невыполнима».

*

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом