окулус | блоги | ирина звягина | гороскопы войны | прогнози дворічної давності щодо...

Прогнози дворічної давності щодо термінів війни. Революції російського Марсу.

Вже є можливість переглядати старі прогнози по війні і публікації дворічної давності. Марс пройшов коло Зодіаку трохи менше, ніж за два роки. Остання його революція в гороскопі росії була 6.06.2022.

Марс це головний сігніфікатор війни і агресії, і карти його революцій важливі як прогнозні на кожні два роки війни.

*

4 червня 2022-го я писала про усугублення тенденцій війни у 2024-му. І мені залишали коментарі, що це божевілля, і війна не може бути так довго.

7 червня - про Сатурн, який увійшов в ретро-фазу саме перед революцією Марса російського. Вочевидь це стало саме тим фактором, який зламав тенденцію овновського Юпітера, який підсилював російський Марс в цій карті. Інакше була б велика експансія, бо це ще й знак Овна. Але російська армія зав"язла на території України. (З того допису - Сатурн - планета, которая описывает реальность с ее структурой, рамками и правилами. Туда можно, а сюда нельзя, так можно, а вот этак нельзя, хоть ты тресни. Выроет ров, запустит крокодилов, нанижет головы на палицы. Когда Сатурн становится ретроградным, он выставляет еще больше ограничений...)

Але не тільки ретроградність Сатурну, але й те, що він тоді був елементом Великого Хреста з Місяцем, Місячними Вузлами і Меркурієм. На тонкому плані не було дозволу на завоювання України росією.

*

Тепер нова карта революції Марсу з 12.05.24 по 21.04.26. Це цікавий шлях - оцінювати "естафету", від попередньої карти революції до цьогорічної і далі, до наступної.

В карті на цей рік знову ми бачимо т-квадрат Місяця з Місячними Вузлами. А у карті 2026 року Плутон буде в поєднанні з Місяцем гороскопу Росії. Ми вважаємо, що в росії є однозначна підтримка війни в Україні, але судячи по цих трьох картах (поки що не заглядаємо далі, бо карти краще розглядати в контексті подій) підтримки нема. Але гроші тут вирішальний фактор. Ця війна воююється грошима. Всі три карти вказують на цей фактор.

Але нас більше цікавить, чи є в карті поточного року такий же фактор, що був у попередній, щоб завадити наступу російських військ. І це Плутон, котрий, як Сатурн в попередній карті, - змінив рух на поп"ятний. Він вже окреслив територію змін.

Можуть бути наступи, відвоювання якихось територій, але якісно це картину не змінить.

Ворога в карті революції Марсу рос. (а це - ми) уособлює Юпітер. Ця планета підсилена поєднаннями з Сонцем в трині до Марсу укр. і в секстилі с Нептуном. Я не скажу, яким чином буде відбуватися протистояння, хто надасть Україні необхідні ресурси, але це не слабка позиція.

І третя карта повернення Марсу рос. (заглянемо у 2026-й). Тут цікава зв"язка з трьох планет - Меркурія, Марса і Сатурна. Дві останні в одному градусі. Як кажуть - велике і мале лихо разом. Але це традиційне спрощення може не спрацювати, хоча ініціативу російської армії зв"яже. Перемоги в цій карті нема. Є якась стабілізація ситуації. І народний волевияв в росії. Ця карта може бути матрицею не тільки війни в Україні, але всіх агресивних внутрішніх проявів, і очевидно, що буде закручування гайок. Але коли гайку пережати, то можна зірвати різьблення.

Сонце в цій карті в квадраті до Плутона. До смішного вже доходить, що астрологи з десяток років прогнозують смерть путіна, а дехто вже поклав його в холодильник, а він все живе, і зараз виглядає досить бадьоро. Скажу і про цю карту в тому ж сенсі - квадрат Плутона з Сонцем це теж вказівка на можливу смерть першої особи (або її заміну). Тут ще цікава річ - Плутон у 2026-му на Місяці гороскопу росії (і в цій карті), а це вже воля народу. Чи відпустить народ росії свого лідера? бо саме на підсосі егрегору лідер і знаходиться.

*

Я вже писала, що цікава річ - фільтри, коли легко можна дістатись до прогнозів, своїх чи колег по цеху. Я роблю цей допис, коли біля мого міста, Сум, йде згущення російських військ, і прогнозується наступ. І мій власний гороскоп вказує на важкі місяці попереду. А я роблю досить обнадійливі прогнози щодо утримання наших територій.

Чого нема в моїх прогнозах - це теми переговорів і закінчення війни ні в цьому році, ні в наступному. Але й нема фаталізму. Як нема його і у людей навколо мене.

Живемо далі!

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 1 | Смотреть все отзывы
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом