окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | розворот сатурну у ретро-фазу....

Розворот Сатурну у ретро-фазу. Де Залужний?

29.06.24 Сатурн розвертається і починає рухатись ретроградно. Саме зараз він стаціонарний. І це той час, коли треба визнати межу можливого і систему цінностей, що працює саме зараз і саме для цієї спільноти, або егрегору, або будь якого замкнутого об"єкту зі своїми законами, структурою і територією. Це може бути і сім"я. Але зараз розуміння СВОГО (акцентний Рак) у людей з розвинутою свідомістю у критичних обставинах розширюється до більших структур - місто, держава, планета. У кожного болить своє. І Венера з Марсом у точному секстилі дають ясне розуміння, що саме і є те своє, і з чим ми будемо мати справу у наступні пів року ретроградного руху Сатурну.

*

Марс в цьому гороскопі в Тільці в Точці Аватар. На Землю сходять космічні потоки енергії, які несуть людству завдання і скеровують еволюційний рух. На жаль, це саме Марс, планета війни. Старі диктаторські, замкнені режими шалено пручаються і намагаються встояти, об"єднатися, протистояти водолійському руху до відкритого вільного світу. Але це все одно станеться, бо Плутон вже йде по Водолію, а його головна мета - нове і вільне.

Але це все потім. А зараз у нас півроку обмежень, які встановив Сатурн на цей час.

Є дві речі, які я б хотіла донести цим дописом. Марс в цій карті підсилює гороскоп нашого ворога, росії. І в межах тих територій, що ворог захопив, буде йти їх активне освоєння. Можливо, і на тих, на які він поклав око і де вже почав рух. Тому нам треба максимально тримати оборону і нищити бази ворога з відстані (Марс у Тільці це місця їх ресурсів).

Друге - треба повертати Залужного. Наш президент загрався в наполеона, не маючи ніякого військового досвіду, і зміни в армії носять показовий характер, призводячи лише до погіршення ситуації. Ця карта (а вона важлива саме для питань структури і стратегії) відкриває можливість, повернути Залужного, бо резонує з його гороскопом, і саме так, щоб переломити ситуацію. Цей шанс є. Бо є ще один важливий акцент - трин Урану транз. до Марсу(!) гороскопу України. Це несподіванка, яка грає на користь армії України. Але наскільки вона буде визначальною, залежить від сукупності дій впливових осіб, і вони теж повинні бути несиметричними. Ми можемо по Урану отримати кращий варіант з можливих, а можемо щось незначне. Чому потрібен Залужний? Бо саме в його гороскопі є квадрат Сонця з Ураном. Він резонує з Ураном і може витягнути з нього максимум можливостей.

*

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом