окулус | блоги | ирина звягина | астродинамика | курська операція 6.08.24

Курська операція 6.08.24

Вибухає вже двічі десь поруч. Починаю розрізняти війну у звуках. Коли і що летить, коли збивають, як падає або досягає цілі... Я - на сумщині, у тридцяти км від місця подій.

*

Дивлюсь карту початку курської операції. Час початку знайшла офіційний у російських пабліках. 6.08.24 5-30 ранку.Сонце на асц з боку 12-го дому. - Операція "таємна"; так воно і є. Ні з того, ні з іншого боку ніхто не знає її стратегії, її сенсу. Але це все вочевидь є, бо Сонце уточнює секстиль з Юпітером, і Марс йде у поєднання з Юпітером. Ми вже бачимо зухвалість цієї операції, прискорення, незважаючи на Меркурій-R.

Юпітер у точному секстилі з асц і трині з дсц. Є у цьому прориві щось більше за наглий рейд дрг. І Марс з Юпітером в 11-му домі це не одна група, і можливо не одна операція. І не одна мета. Інші цілі можуть з"явитись ще й по ходу (бо Близнюки!).

*

Венера в поєднанні з Сонцем гороскопу України. Це карта військової операції, але виходить, що тут мета ще й іміджева. Не зовсім складно може вийти, бо Венера у квінконксі з Плутоном. Добре, якщо піде по плану, але проблеми можуть бути у розробника операції, якщо вона себе не виправдає.

Ця операція не може бути довгою. Я не буду приводити аргументи військові, бо мало в цьому розбираюся. Лише астрологічні.

Юпітер це завжди аванс і везіння спочатку. І треба встигнути взяти і зробити якомога більше. Тут тріо працює - Сонце, Марс і Юпітер. Чудова комбінація для рішучого кидка. Сказав - зробив.

Поєднання Венери з Меркурієм це деталі, що складаються разом, щоб задум матеріалізувався. Взагалі-то чудовий час для будь-яких намірів, якби не війна. Особливо, старих планів. Щось ніяк не виходило, а тут - раз і вийшло.

Але ми бачимо, що Марс з Юпітером поступово йдуть у квадрат до Сатурну. І плани, розраховані на довгий час, зустрінуть або обмеження, або виснаження, але доля їх буде вже не така, як на початку. ...Починаємо ми на Юпітері, а відпрацьовувати доводиться на Сатурні.

Тож висновок такий - треба зробити якомога більше, масштабніше, пройти далі, замінувати все, що можна, щоб мати вплив на ці об"єкти на відстані, знищити те, що завдавало шкоди. І завчасно піти, щоб зберегти людей. Це той випадок, коли я не скажу, що треба окопуватись. Хоча це в мене зустрічається з початку війни найчастіше. Але не тут і не в цей час.

*

З боку курщини весь час летіло на сумщину. І навіщо всі ці зойки на тій стороні? Є тільки один критерій провини - винувата сторона, що розпочала війну.

*

Меркурій ретроградний. Швидкість у перший день фази дуже низька.

Місяць в знаку Діви між Венерою і Меркурієм.

Що дає нам Місяць у Діві? Ретельно розроблену операцію. Взагали це тріо з Місяця, Меркурія і Венери в Діві це акцент, що вказує на реалістичний підхід. І детальний. Бо Сонце з Марсом і Юпітером це демонстративність, навіть зухвалість, безстрашність, сила, самовпевненість. І якби не три планети в знаку Діви, то це могло б бути щось мушкетерське, відчайдушне або суто диверсійне, а тут вплив світил збалансований. З одного боку відновлення свого права, розширення зони впливу через агресивний наступ, переворот сприйняття. З другого - логіка і розрахунок.

Якби не ретро-Меркурій, то карта була б гідна елективу запланованої військової операції. Поки що не знаю, що буде означати цей Меркурій-R. Чи то повтор того, що не вдалося раніше; чи дзеркальна відповідь на російське вторгнення на харківщині, бо є багато схожого.

Це буває на ретро-Меркурії, коли ситуація нова, але задіяні особи дуже нагадують таких в минулому. Або навпаки - ситуація дежа вю, але по-новому розкриваються її учасники. Так що одне можна сказати - розвиток подій буде не таким, яким здавався спочатку.

*

Ще хочу додати щодо термінів. Хоча ретро-Меркурій затягує події, але поки що він стопорить реакцію ворога. І це добре. Ми бачимо, як важко знаходиться відповідна реакція. І як строчники і погранці, як зачаровані щурі, йдуть в полон. Бо в них розрив шаблону.

Можливо, в цьому є якась незбагненна геніальність вибору моменту, щоб карта була зі всіма своїми перевагами, а в додаток цей ретро-Меркурій, який би остерігся взяти в електив астролог.

А втім побачимо. Можливо, це і про щось інше. Але коли читаю, що плани ВСУ можуть бути в цій операції довгостроковими, то це непокоїть, бо в цій карті ВСУ - це левове Сонце в аспектах з Марсом і Юпітером. Треба діяти доти, доки є переваги.

*

Рішучості, сили нашим воїнам. І янголів-охоронців, бо вони на це заслуговують.

Статьи, Прогнозы и Гадания на Таро


Оставить отзыв

Всего отзывов: 0
  Внимание! Только для зарегистрированных на форуме Окулуса пользователей! 

Зарегистрироваться

 
 - форматирование выделенного текста
Ник на форуме
Пароль на форуме
Текст
 




   

Инструкция для тех, кто пользуется транслитом